e
Banner

Etiketler: filo yatırımı



Mark Multimodal, yeni yatırımla filosunu güçlendirdi


Yayın: 23-09-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Sarp Intermodal’in iştiraklerinden olan ve Ukrayna, Rusya, Belarus, Finlandiya hatlarında uzmanlaşan Mark Multimodal, ekipman ve araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Şirket, araç filosunu yeni Ford F-Max’ler ile ekipman filosunu ise Krone profi liner dorseler ile güçlendirdi.




​​​Logitrans, yeni araçlarla büyümeye devam ediyor!


Yayın: 05-11-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Rusya, Avrupa ve Kazakistan başta olmak üzere Baltık ve B.D.T. ülkeleri ile Asya ve Doğu Avrupa'yı içine alan bölgenin lider ve öncü lojistik firması Logitrans, filosunu Mertsan Motorlu Araçlar AŞ’den aldığı 30 araçlık siparişi ile genişletirken, ilk 10 aracını yapılan tören ile teslim aldı.




Alışan filosunu Hama ile büyüttü


Yayın: 21-12-2020
Kategori: Lojistik

1985 yılından bu yana başta Hızlı Tüketim Malları (FMCG) ve Kimyevi Maddeler Lojistiği alanında attığı başarılı adımlarla adından sıkça söz ettiren Alışan Lojistik, yılın son yatırımını Koluman Grup şirketlerinden Hama ile yaptı. İki şirket arasındaki iş birliği kapsamında Mercedes Benz marka Actros 1845 çekiciler Alışan Lojistik filosuna katıldı.




Reysaş, daha hızlı operasyonlar için Tırsan'ı seçti



Tırsan, Covid-19’a karşı tüm güvenlik önlemlerini alarak Tırsan Adapazarı fabrikasında, lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Reysaş Logistics’e teslimat töreni gerçekleştirdi. Yapılan törende Tırsan, firmaya 25 adet Tırsan Perdeli Mega ve 5 adet Tırsan Çift Katlı Frigo treyler teslim etti. 




Arkas Lojistik filosuna 40 yeni Ford Trucks F-MAX ekledi



Filo yatırımlarına devam eden Arkas Lojistik, Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks ile olan iş birliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY) ödüllü 40 adet Ford Trucks F-MAX çekici yatırımı daha yapan Arkas Lojistik, filosunu gençleştirmeye ve karbon salınımını azaltmaya devam ediyor. Yeni yatırımla birlikte Arkas Lojistik’in çevre dostu Euro 6 motora sahip araç oranı da %50’ye yükseldi. 




Güneş Lojistik, 25 yıldır filosunu Renault Trucks ile büyütüyor


Yayın: 08-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Kurulduğu yıldan bu yana Renault Trucks çekiciler ile hizmet veren Güneş Lojistik, tek markalı filosuna yatırım yapıyor.  




Sarp Intermodal yatırımlarına devam ediyor


Yayın: 12-10-2021
Kategori: Lojistik

Bu yıl 950 adet 45’lik konteyner yatırımı yapan Sarp Intermodal, şimdi de filosuna 22 adet yeni çekici ve 25 şasi ekledi. Sarp Intermodal Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Altıparmak, 12 adet Ford F-Max, 10 adet MAN TGX430 ve 25 Krone şasi yatırımı gerçekleştirdiklerini belirtti. Altıparmak, yeni çekicilerin tamamının ADR özellikli olduğuna vurgu yaptı.




BKM Lojistik’ten 54 adetlik treyler ve çekici yatırımı


Yayın: 20-05-2022
Kategori: Ticari Araçlar

BKM Lojistik filosuna 8’i frigo olmak üzere toplam 43 treyler ve 11 adet de çekici yatırımı yaptı. Bu yeni yatırımla BKM Lojistik, 140 treyler ve 70’de çekiciden oluşan filoya ulaştı. 




Alışan Lojistik filosunu büyütmeye devam ediyor


Yayın: 21-09-2022
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, yeni yatırımları doğrultusunda filosunu güçlendirmeye devam ediyor. 




Ares Lojistik, filosunu Actros çekicilerle büyüttü



Ares Lojistik, TruckStore’dan satın aldığı 15 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LsnRL ile filosundaki Mercedes-Benz yıldızına sahip araçların sayısını 230’a çıkardı.